Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ BWIN ! ! !


Η bwin.com μεταμορφώνει την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας σε πηγή άντλησης αθλητικών πληροφοριών!

 

23 ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με ένα μόνο κλικ!


Η bwin.com, η Νο1 online gaming εταιρεία, παρουσιάζει το νέο bwin League Information Widget, με το οποίο οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούν να έχουν συνεχή ενημέρωση εντελώς δωρεάν! Κι αυτό με ένα μόνο κλικ! Το νέο αυτό εργαλείο παρέχει πληροφορίες για 23 εθνικά πρωταθλήματα αλλά και για τους αγώνες του Champions League, σε 10 διαφορετικές γλώσσες.
Με τη μοναδική αυτή εφαρμογή οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να έχουν εύκολα και γρήγορα ενημέρωση για την τρέχουσα βαθμολογία, αναλυτικά στατιστικά και αποτελέσματα από προηγούμενους αγώνες, καθώς και τις τελευταίες ενημερώσεις αναφορικά με τα επερχόμενα παιχνίδια.
Αυτό το εργαλείο θα γίνει απαραίτητο σε κάθε λάτρη της στρογγυλής θεάς! Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των προβολών «Βαθμολογία» και «Πρόγραμμα» για να λάβουν τις πληροφορίες που αναζητούν για το εκάστοτε πρωτάθλημα που έχουν επιλέξει. Επιπλέον, στην προβολή του προγράμματος οι χρήστες μπορούν με την επιλογή της «αγωνιστικής» να δουν τα αποτελέσματα προηγούμενων αγώνων ή τις αναμετρήσεις των προσεχών αγωνιστικών. Τέλος,  το πλήκτρο «Στοίχημα», αποτελεί μια ιδιαίτερα πρακτική λειτουργία, καθώς συνδέει άμεσα τον χρήστη με την επισκόπηση στοιχημάτων στην bwin.com για τον εν λόγω αγώνα.
Πρόκειται για ένα εργαλείο που κανένας ποδοσφαιρόφιλος δε θα θέλει να αποχωριστεί!
Το bwin League Information Widget είναι διαθέσιμο στο www.bwin.com/widget και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου