Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ...1400 ! ! !

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΠΛΑΚΑ ! ! !

ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ, ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΣΑΣ-ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ- ΧΩΡΙΣ  ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

ΛΑΒΡΑΚΙΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΟΡΚΩΤΟΣ-ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑΣ-ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ-ΠΡΟΕΔΡΑΣ, ΤΑΝΑΛΙΑΣ, ΜΠΑΤΖ, ΜΑΞ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ! ! !

ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΜΗΝΙΑΙΩΣ(!) ΤΙΣ 1000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3-9 (ΜΑΡΤΙΟΥ) ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙΣ 1400 ! ! !

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !

ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΩΣ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ! ! !

' ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ' ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου