Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΓΚΤΟΣ...

ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ 'ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ '...ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ 3 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΕ 150-200-300 € (!) (ΕΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 150ΑΡΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 200ΑΡΙ Κ.Ο.Κ)ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 800-850€ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ...

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΣ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ 2 50ΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ (ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ) ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 3,00 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΕΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΝΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ'' ΓΙΑ ΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ, ''ΠΡΟ- EURO'' ΠΕΡΙΟΔΟ ! ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ.

ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑΣ ΕΝΩ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...ΠΟΙΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΟΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ! ! !

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΖΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ...ΑΠΛΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου